Een private label is een concept waarin een product of dienst wordt voortgebracht door een bedrijf, maar het de naam krijgt van een ander bedrijf of persoon die dat vervolgens verkoopt. Een bekend voorbeeld van een private label is een huismerk in een supermarkt. Vaak biedt dit een goedkopere uitkomst dan het product waarop het huismerk gebasseerd is. Een ander voorbeeld is een private label cosmetica. The Cosmetic Company is een bedrijf dat u kan helpen met het neerzetten van een eigen lijn in de cosmeticawereld.

 

Met jarenlange ervaring is The Cosmetic Company de partner die u helpt met het neerzetten van een private label. Innovatie, beleving en kwaliteit staan centraal bij het maken van een private label. Door een nauwe samenwerking met de klant wordt er samen naar de private label cosmetica toegewerkt die u voor ogen heeft.

 

De producten in een private label cosmetica vallen in te delen in 3 groepen: body and hair, skin cair en fragrance. Vooral het laatste komt veel voor in de cosmetica wereld. Denk maar eens aan Jennifer Lopez en David Beckham die hun eigen geurtjes hebben.

 

Net werd de nauwe samenwerking benoemd tussen The Cosmetic Company en een klant. Dat wil niet zeggen dat die klant veel hoeft te doen. De nauwe samenwerking bestaat voornamelijk uit contactmomenten om gedachten te wisselen, uw ideeën op papier te zetten en resultaten te laten zien.

 

Door deze persoonlijke aanpak zal het product uiteindelijk zo zijn als u zich wenst. Door 1 contactpersoon te houden, wordt geprobeerd om u op een zo prettig mogelijke manier het traject door te loodsen. Meer weten over de private label cosmetica of over The Cosmetic Company? Neem een kijkje op de site van The Cosmetic Company.