De Primark staat voornamelijk bekend om zijn kleding. Waar veel mensen achter komen zodra zij een bezoek aan een van de filialen brengen is dat de Primark ook over een zeer uitgebreid assortiment beschikt met accessoires. Deze accessoires zijn vaak erg handig en tevens scherp geprijsd.

 

Diverse soorten accessoires
Bij de Primark kun je diverse soorten accessoires vinden. Je kunt hierbij denken aan elastiekjes, borstels, tassen, sieraden, haar artikelen, zonnebrillen, portemonnees en ga zo maar door. Deze accessoires kun je allemaal vinden in de winkel. Zo kun je voor een klein prijsje nieuwe leuke oorbellen kopen, of een nieuwe tas.

 

Schoenen
De Primark beschikt niet alleen over kleding en accessoires, maar ook over schoenen. Er is een speciale afdeling te vinden in de winkelketen waar veel schoenen staan. Zo kun je een keuze maken uit onder andere slippers, gympen en teenslippers. Deze schoenen zijn van goede kwaliteit en gaan daarom ook wel een tijdje mee.

 

Een Primark bij jou in de buurt
Er bevinden zich in totaal zeven verschillende filialen van de Primark in Nederland. Het is dan ook mogelijk om een Primark te zoeken die bij jou in de buurt is gelegen. Door eens te kijken op de website van www.primarkopeningstijden.net, kun je precies zien waar de winkels zich bevinden. Ook kun je bekijken wanneer deze precies geopend zijn. Zo kun je er ook voor kiezen om een stad wat verder uit de buurt te zoeken en er een gezellige dag van te maken met vriendinnen.