Een outfit is pas af met de juiste accessoires. Soms vergeten we het weleens, maar accessories doen ontzettend veel met het totaalplaatje. Het zorgt ervoor dat je er net even wat stijlvoller uitziet. Echter kan bij een verkeerde keuze, het soms je outfit juist verpesten en werkt het averechts. Om dat te voorkomen geven we je in dit artikel een aantal goede tips, zodat je elke dag weer stijlvol de deur uit kunt!

 

 

 

Sieraden

Een van de populairste en meeste bekende accessoire is natuurlijk een sieraad. Denk hierbij aan kettingen, armbanden en ringen. Sieraden doen het altijd goed bij een outfit en geven je een luxe uitstraling. Houd er wel rekening mee dat je dezelfde kleuren sieraden draagt. Kies dus niet voor een zilveren ketting, gouden ringen en een rosé kleurige armband.

 

Portemonnee

Of je nu een man of een vrouw bent, een portemonnee moet er gewoon goed uitzien. We gebruiken onze portemonnee meerdere malen per dag en het geeft je een stijlvolle uitstraling als het een mooie portemonnee is. Een portemonnee is voor heren vaak nog net even wat belangrijker. Zij gebruiken dat dan ook als eyecatcher.

 

Riem

Tot slot kan een riem veel voor een outfit doen. Het is niet geschikt voor elk outfit, maar kan zeker bij spijkerbroeken een mooie uitkomst zijn. Of je nu een heren riem of damesriem zoekt, voor beide is aan te raden om een leren zwarte of bruine riem te kiezen. Deze staan bij de meeste outfits.