Wil je de perfecte sieraden toevoegen om je outfit of stijl te verbeteren? Misschien is het een geliefde waar je voor wilt aanschaffen. Voor welke instantie je ook moet dekken, de tips die hier worden gegeven, zullen je helpen.

 

Reinig al uw sieraden met een poetsdoek. Hierdoor kunt u uw juwelen laten schijnen zonder chemicaliën te gebruiken. Het is gemakkelijk, gebruik gewoon de dubbelzijdige doek om je sieraden af ​​te vegen, net zoals je een mooi glas zou oppoetsen. De eerste kant is ontworpen om te polijsten, terwijl de andere kant is voor het toevoegen van glans.

 

Bij het winkelen voor echte sterling zilveren sieraden, heb je zowel een scherpzinnig oog als een kleine magneet nodig. Neem de magneet mee om nep sieraden te vinden, sterling zilver kleeft niet aan de magneet. U zult altijd een keurstempel vinden zoals “.925” of “STER.” op echt pond, of afwisselend kan het eenvoudigweg zeggen: “STERLING”. Als u zo’n markering niet ziet, wilt u misschien de aankoop heroverwegen. Dit is meestal een indicatie dat het stuk nep is.

 

Eens wat anders: handgemaakte sieraden?

We kennen natuurlijk allemaal de juwelier op de hoek van de straat. Dit is een goede winkel met veel aanbod in top kwaliteit sieraden. Maar wellicht is het juist interessant eens te kijken naar andere opties? Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte sieraden van Corina Rietveld Jewelry. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan sieraden die met de hand gemaakt worden.

 

Je kan er zelfs sieraden in opdracht laten maken. Zo geef je zelf aan wat je ongeveer in gedachte hebt, zij kan er vervolgens volledig mee aan de slag gaan.

 

Wat nog meer?

Ontdek of ze studs, oorringen of een ander soort sieraden dragen. Alleen al letten op wat ze nu dragen, zal kopen voor hen veel gemakkelijker maken dan een verkoper te vragen.

 

Bestudeer actuele sieraden trends voorafgaand aan het winkelen voor een stuk. Het enige wat beter is dan een prachtige kerstbal pakken, is het in de uitverkoop krijgen!

 

Voordat u een sieraad koopt, moet u de juwelier om advies vragen over verzekeringspolissen. Veel winkels bieden een beleid waarbij je kapotte of beschadigde sieraden voor weinig of geen kosten kunt retourneren aan de oorspronkelijke juwelier. U kunt zelfs een verzekering afsluiten voor sieraden die zijn gestolen of zoekgeraakt.

 

Kostuumjuwelen heeft verschillende, specifieke zorgvereisten. Veel kostuumjuwelen worden eerder gelijmd dan vastgezet. U moet voorkomen dat u uw sieraden onderdompelt en zorgt ervoor dat u geen last heeft van agressieve chemicaliën. De beste manier om deze stukken schoon te maken, is om ze schoon te vegen met een vochtige doek en onmiddellijk af te drogen met een andere doek. Dit zal uw kostuum juwelen laten glinsteren voor weken, maanden of zelfs jaren.

 

Conclusie

Door een broche te dragen, zal je riem worden geaccentueerd en er interessanter uitzien. Je hebt de mogelijkheid om hem dicht bij je heup te plaatsen, of in je middel bij het midden.

 

Met alle informatie die u zojuist hebt geleerd met betrekking tot sieraden, kunt u uw stukken met vertrouwen kopen en verkopen. Je kunt jarenlang van je hoogwaardige sieraden genieten als je verstandig investeert.