Paraplu’s zijn er diverse merken, maten en vormen. Een paar bekende merken zijn degelijke Minimax paraplus en handige Knirps paraplus.

 

Een paraplu is niet alleen een mode accessoire, nee ze zijn ook erg functioneel. Je hebt basic, inklapbare of design paraplu’s. Denk bij de aanschaf goed na over wat voor soort je nodig hebt.

 

Reis je veel of ben je vaak onderweg? Dan is het misschien wijs om een lichte en compacte paraplu aan te schaffen.

 

Wil je je paraplu veel gebruiken bij bijvoorbeeld het winkelen, waar je meerdere tassen bij je hebt? Overweeg dan een paraplu aan te schaffen die zich automatisch opent, dit is stukken gemakkelijker als je je handen vol hebt! Er bestaan paraplus die automatisch openen en die ook automatisch kunnen sluiten.

 

Kies eigenlijk altijd ene paraplu die een beschermlaag van Teflon heeft. Dit heeft als grote voordeel dat het regenwater er als het ware zo van de paraplu afloopt. Je hebt dus minder last van een natte paraplu en is erg snel droog.

 

Houd de garantie van de paraplu in de gaten. Er bestaan namelijk paraplus met levenslange garantie. Dat is natuurlijk een welkome toevoeging bij de aanschaf van een paraplu.

 

paraplu