Ben jij degene die het bedrijfsuitje van dit jaar mag organiseren en zoek je daarom naar een leuke activiteit in bijvoorbeeld Scheveningen? Waarom zou je niet gaan SUPpen? Het is een leuke, hippe activiteit, die voor iedereen geschikt is. Ook voor degenen die niet zo sportief zijn aangelegd. Maar wat is SUPpen nu precies? SUP staat voor Stand Up Paddle. Bij deze sport sta je op een supboard en peddel je jezelf op een rustige manier door het water. Jij bepaalt natuurlijk zelf het tempo, maar pas op dat je niet in het water valt! Je wilt natuurlijk niet voor schut staan tijdens jullie bedrijfsuitje in Scheveningen.

 

Waarom SUPpen als bedrijfsuitje in Scheveningen?

SUPpen is niet moeilijk. Iedereen kan het! Iemand die voor het eerst gaat SUPpen, heeft de techniek vaak al snel onder de knie. Je zult merken dat je je binnen enkele minuten al vloeiend over het water kunt bewegen en je balans op een supboard kunt bewaren. Wees niet bang om in het water te vallen. Dat gebeurt echt niet zo vaak als dat je misschien denkt. SUPpen ontspant, maar je kunt er natuurlijk ook zelf een wedstrijd van maken. Het is maar net waar jij en je collega’s zin in hebben. Doordat het een eenvoudige en flexibele activiteit is, is SUPpen, bijvoorbeeld aan het strand van Scheveningen, ook geschikt als bedrijfsuitje. Deze activiteit versterkt bovendien het teamverband tussen collega’s. Iedereen helpt elkaar het water op en als het even niet lukt, dan kan je vaak op de steun van je collega’s rekenen. Na een dagje SUPpen zijn je collega’s nader tot elkaar gekomen en dat zal je ook op de werkvloer terugzien!

 

Ben je enthousiast geworden over SUPpen?

Een groot aantal bedrijven uit Scheveningen en omgeving hebben inmiddels SUPpen als personeelsuitje geboekt. De reacties zijn keer op keer positief! Wil jij je collega’s ook een leuke actieve dag bezorgen? Boek dan vandaag nog een bedrijfsuitje SUPpen in Scheveningen.