Street One is een streetwear bedrijf gevestigd in Los Angeles, Californië. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door de broers Alec en Andrew Horowitz. Hieronder lees je alles wat je moet weten over Street One.

 

Wat is Street One kleding?

 

Het merk is vooral bekend om zijn t-shirts, met grafische ontwerpen en logo’s geïnspireerd op de straatkunst van Los Angeles. Street One kleding heeft ook samengewerkt met andere merken zoals Vans en Supreme om limited edition producten te creëren.

 

Naast t-shirts verkoopt Street One Clothing ook hoeden, sweatshirts en jassen, die allemaal te vinden zijn op hun website.

 

Als je op zoek bent naar nieuwe streetwear om aan je garderobe toe te voegen, kijk dan zeker eens bij Street One Clothing. Je zult niet teleurgesteld zijn.

 

De voordelen van street one kleding

 

Street One Clothing is een geweldige keuze voor streetwear omdat:

Betaalbaar

De producten van Street One Clothing zijn zeer redelijk geprijsd, zeker gezien de hoge kwaliteit van hun kledingstukken.

Stijlvol

Het merk biedt een breed scala aan stijlen om uit te kiezen, zodat u iets kunt vinden dat bij uw smaak past.

Veelzijdig

De kledingstukken van Street One Clothing kunnen omhoog of omlaag gekleed worden, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Hoe bouw je een Street One garderobe op

 

Als je een streetwear garderobe wilt opbouwen, zijn hier wat tips:

 

Begin met de basis, de T-shirts van Street One kleding zijn de perfecte basis voor elke streetwear look. Ze zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren gestyled worden.

Voeg wat edge toe, als je eenmaal de basis onder de knie hebt, mix dingen met een aantal van Street One’s edgy stukken zoals hun hoeden en sweatshirts.

 

Wees creatief, wees niet bang, experimenteer en maak plezier met je streetwear look. Het belangrijkste is dat je draagt waar je je comfortabel en zelfverzekerd bij voelt.

Het onderhouden van een street one garderobe

 

Volg deze tips om je streetwear garderobe in topvorm te houden:

 

  • Was je kleding regelmatig: Zo blijven ze er fris en nieuw uitzien.
  • Goed opbergen: Bewaar je kleding op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht.
  • Investeer in kwaliteitskleding: De kleding van Street One Clothing is gemaakt om lang mee te gaan. Door te investeren in stukken van hoge kwaliteit zult je jouw streetwear garderobe jarenlang kunnen dragen. 

Conclusie

Street one kleding is een geweldige manier om geld te besparen en een unieke stijl te hebben.