1. B-en Vertalingen is een jong vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen Nederlands-Engels. Het plaatsen van vertaalopdrachten is voor iedereen toegankelijk dankzij een tarief vanaf 7 cent per woord. Tegelijkertijd wordt de hoge kwaliteit van de vertaling gegarandeerd door jarenlange ervaring van de vertaler, ruime vakkennis en uitstekende zakelijke en particuliere referenties. Dit betekent dat er feilloos allerlei soorten teksten kunnen worden vertaald, van boeken waar een creatieve aanleg voor nodig is tot aan puur zakelijke teksten waar een grote woordenschat voor is vereist. De juiste tone of voice voor iedere opdracht.

B& Vertalingen is een toonaangevend vertaalbureau Engels en andere talen. De nieuwste technologieën, ervaren vertalers, en daardoor erg voordelige tarieven. Dat noemen wij betaalbaar vakmanschap.

Ons vertaalbureau bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, betrokken vertalers die graag uw professionele partner zijn bij uitbreiding naar ’s werelds meest belangrijke taalzones.

De aangeboden vertaaldiensten gaan daarbij verder dan alleen de letterlijke interpretatie. Wij werken efficiënt, hebben de interculturele kennis en zorgen ervoor dat de vertaalde versie van uw tekst evenveel lading bezit als het origineel.

 

Een vertaalopdracht kan niet zonder fatsoenlijk projectmanagement. Onze vertaalexperts werken daarom binnen dezelfde projectomgeving. De doelstelling? Een geweldige vertaling aan u leveren!

 

Voor meer informatie neem gerust eens een kijkje op onze site!