Het leven bestaat uit mooie en minder mooie momenten. Je hoopt dat de mooie momenten nooit voorbij gaan, en dat de mindere momenten maar al te snel voorbij gaan. Hier heb je helaas geen invloed op de enige zekerheid die je hebt is dat alles altijd weer voorbij gaat.

 

Herinneringssieraden

Wanneer je te maken krijgt met een overlijden kun je veel waarde hechten aan foto’s en andere spullen van die persoon. Hoe mooi is het eigenlijk om deze herinneringen altijd bij je te dragen? Een goudsmid uit Delden kan hiervoor zorgen, zij maakt namelijk herinneringssieraden. In de herinneringssieraden verwerkt zij persoonlijke elementen, denk hierbij aan as, een pluk haar of een afdruk van handjes of voetjes. Een herinneringssieraad hoeft niet altijd met het overlijden van een geliefde te maken hebben. Je zou bijvoorbeeld ook een herinneringssieraad kunnen maken met een vingerafdruk van uw geliefde.

 

Trouwringen en verlovingsringen

Je kunt ook terecht voor het ontwerpen van trouwringen en verlovingsringen. Samen met haar kunt u uw eigen sieraad ontwerpen zodat deze helemaal naar wens is. Denk hierbij aan het zelf nadenken over materiaal, vorm en uitstraling, je kunt dat hele proces van ontwerp tot realisatie blijven volgen.

 

Uniek cadeau

Ook voor een uniek cadeau kan je bij haar langs gaan. Want hoe mooi is het om een geschenk te geven wat recht doet aan de herinnering aan de gelegenheid. Denk hierbij aan een trouwdag, geboorte van kinderen, verlovingen of gewoon een verjaardag. Zo’n cadeau betekent voor de ontvanger vaak veel en wordt het hele leven bij zich gedragen.