Dat lang haar op dit moment erg modieus is bewijzen talloze opnames binnen de media en is terug te zien binnen het straatbeeld. Zo nu en dan zien we wel eens een celeb voorbij komen die de week daarvoor nog met kort haar gespot was. Draagt ze een pruik? Het ziet er wel héél echt uit! Nee, vergeet pruiken. Dergelijke kapsels komen tot stand door het gebruik van clip in hairextensions.

 

Het lijkt zo echt!

Prachtige, warrige en stevige lange vlechten. Schitterend stijl lang haar, alsof er een strijkbout overheen gegaan is. Ben jij er af en toe ook zo jaloers op? Want voordat je eigen haar een dergelijke lengte bereikt heeft, is deze look waarschijnlijk alweer passé. Jammer en niet nodig. Want wist je dat de meeste celebs gewoon gebruikmaken van clip-in extensies: in een ommezwaai zorg je hiermee voor een geheel ander kapsel.

Je kunt clip-in extensies gewoon online bestellen en het aanbrengen hiervan kun je ook gewoon zelf doen. Laat je het liever aan een professioneel iemand over, bezoek dan je kapsalon en vraag of zij je verder kunnen helpen. Maar in principe is dit onnodig, want in de bijsluiter tref je een zorgvuldige handleiding aan.

 

Echt haar of synthetisch?

Echte haarwerken zijn in principe het mooiste en meest naturelle: maar er hangt een fors prijskaartje aan vast. Je moet hierbij denken aan honderden euro’s tot duizenden euro’s. Gelukkig zijn synthetische haarstukken tegenwoordig ook erg professioneel en verbetert, waardoor hairextensions voor iedereen betaalbaar zijn.