Ook zo een zin om te genieten na een lange werkdag of in de vurige wind en regen in de slaapkamer? Even geen partner maar alleen genieten? Kies dan voor een vibrator om te fantaseren over een liefde of zomaar om jezelf een pleziertje te doen. Het apparaat dat je een vurig genot kan bezorgen zowel met jouw partner als in je eentje. De vibrator is populair en biedt jou de ultieme erotische ontspanning. Een vibrator kopen is dan zeker iets wat niet mag ontbreken in de slaapkamer. Wat doet een vibrator en waarom mag zo een apparaatje niet ontbreken op jouw verlanglijstje?

 

Vibrator naar keuze die bij jouw wensen past

 

In de sexshop zijn heel veel soorten vibrators kopen. Zowel vaginaal als anaal kunnen ze met hun trilfunctie het ultieme hoogtepunt van een orgasme geven. Je kunt ook jouw partner ermee bevredigen. De vibratoren werken meestal op batterijen maar kan ook oplaadbaar zijn met een accu. Met de oplaadbare variant kun je lekker lang mee omdat deze langer vol blijft. Tevens zijn deze veel duurzamer dan batterijen die je elke keer weggooit en moet vervangen. Een vibrator is ook in heel veel soorten vormen te koop met allerlei kleurtjes en zelfs met lichteffecten en speciale geluidjes.

 

Voor elke lichaamszone

 

Voor beginners is een klein formaat wel handig om uit te proberen die over de clitoris gaat, maar ook om andere erogene zones mee te stimuleren als tepels. Wil je toch een stapje verder dan kun je weer voor een grotere gaan die je inbrengt in de intieme delen. Voor de g-spot zijn speciale vibrators verkrijgbaar. Deze is wat gebogen zodat deze de g-spot in de schede kan stimuleren wat weer voor een perfect orgasme kan zorgen. De “konijntjes” zoals deze heten, stimuleren tegelijk de clitoris.

 

Vibrator materialen en standen

 

De meeste vibrators zijn gemaakt van siliconen. Dit is comfortabel en zacht materiaal en biedt ultiem comfort tijdens het seksuele genot. Kijk uit met glijmiddel en kies altijd waterbasis. Siliconen glijmiddel kan een siliconen apparaat sneller doen slijten. Plastic varianten zijn heel hard en zijn niet aan te raden. De trilfunctie kun je op diverse manieren bedienen van zacht tot hard en snel. Dit is heel persoonlijk en ligt aan wat jij als het meest prettig ervaart qua orgasme. Hoe luxer, hoe meer standen het genot apparaat heeft.