Een insectenhotel is een leuke manier om schadelijke insecten te bestrijden. Dankzij het mooie design is het tevens een echte eyecatcher en daarom een aanwinst voor de tuin. Een insectenhotel trekt diverse insecten aan zoals lieveheersbeestjes, oorwormen, bijen, gaasvliegen en vlinders. Het insectenhotel bevat meerdere etages met diverse kamers waar de insecten kunnen inchecken. Behalve dat het insectenhotel er leuk uitziet, heeft het als voornaamste functie om de planten en bloemen in je tuin te beschermen. De insecten die op het hotel afkomen zijn namelijk ongediertebestrijders die onder andere bladluizen en spinmijten opeten.

 

Lieveheersbeestkastje

Een andere soort insectenhotel is het lieveheersbeestkastje. De naam zegt het al, dit insectenhotel is speciaal gemaakt voor lieveheersbeestjes. Het voordeel van lieveheersbeestjes is dat zij bladluizen eten en daardoor zorgen dat de planten in je tuin blijven groeien en bloeien.

 

 

Insectenhotel kopen

Ongediertebestrijding gaat dus ook met de mode mee en denkt niet meer alleen aan functionaliteit maar ook aan design. De insectenhotels geven je tuin een mooie en gezellige uitstraling. Er zijn diverse soorten insectenhotels verkrijgbaar op www.insectdirect.nl.