Kenners begrijpen direct voor welk doeleinde een poseer bikini bedoeld is … maar de leek zal zich eerst even achter de oren krabben: wát is een poseer bikini?! Lijkt het in eerste instantie om een obscure bezigheid te gaan; niets is minder waar. Een poseer bikini wordt gebruikt binnen bodybuilders wedstrijden. Waar compleet ingeoliede heren poseren, zoals bekend, in een miniscule zwembroek, poseren dames in een heuse “poseer bikini“.

 

De poseer bikini is een ‘over the top’ glitter bikini. Logisch, want het publiek moet ook van grotere afstand de glamour kunnen waarnemen waarin de dames gekleed gaan. Exact zoals een actrice ook extra zware make-up draagt voor dit doeleinde. Want sta je eenmaal op de bühne, dan moet het publiek, ook van verre, een goede weergave krijgen van jou als persoon.

 

Huur je poseer bikini

Het lichaam van geroutineerde, vrouwe lijke, wedstrijd bodybuilders, wil nogal eens veranderen. Het lichaam wordt immers doorlopend getraind, waardoor maten in de loop der tijd kunnen afwijken. Maar ook wil de dame in kwestie niet telkens bij ieder optreden dezelfde bikini dragen. Daarom is het huren van een poseer bikini een zeer gebruikelijke gang van zaken binnen deze tak van sport.

Op de website Stagewear.eu treft de klant een zeer gevarieerd en attractief aanbod van prachtige poseer bikini’s. Bezoek snel Stagewear.eu voor het huren van een poseer bikini!