De meeste nagelstylistes en beautysalons zullen wel bekend zijn met het merk Magnetic. Dit innovatieve nagelmerk blinkt uit op het gebied van kwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid en is een fijn product om mee te werken. Met Magnetic Nails creëer je de mooiste nagels bij je klanten en kunnen ze ook zeer lang van deze mooie nagels genieten. Magnetic heeft een zeer veelzijdig assortiment, zodat er voor alle nagelstylistes passende producten te vinden zijn. Ervaren nagelstylistes maken graag gebruik van dit vooraanstaande nagelmerk, maar ook beginnende stylistes kunnen dankzij de hoge gebruiksvriendelijkheid goed met de producten overweg.   

 

De gels van Magnetic

Magnetic biedt eindeloze mogelijkheden in gel. Ze variëren in flexibiliteit en zijn daardoor toepasbaar op elke natuurlijke nagel, ongeacht de conditie. Er zijn verschillende gels te koop. Zo kun je onder andere kiezen voor de standaard gels, de fiber gels, de flash gels, de sculpting gels en de color gels. Voor elke nagel is er wel een geschikte gel te vinden. Met de Magnetic gels heb je geen last van verkleuring of een hitte reactie op het nagelbed wanneer het aan UV-licht wordt blootgesteld. Daarnaast biedt deze gel een goede hechting zonder gebruik van primer.

 

Magnetic Acryls

Sommige nagelstylistes geven de voorkeur aan werken met acryl. Ook dat is mogelijk met de producten van Magnetic. Magnetic heeft namelijk verschillende acryls in het assortiment, welke optimale flexibiliteit bieden en daarmee een sterke structuur garanderen. Je klanten kunnen lang van hun acrylnagels genieten en hebben geen last van loslating, afgebroken nagels of microbreukjes en dat wordt uiteraard gewaardeerd.

 

Nailart

Nailart is toch wel een vak apart. Om dit goed te kunnen, heb je niet alleen een vaste hand en creativiteit nodig, maar dien je ook over de juiste materialen te beschikken. Om van nagels echte eyecatchers te maken biedt Magnetic Nails dan ook de beste penselen, accessoires, glitterse en glittersprays, stempelplaten en andere mooie materialen waarmee je klant met haar nagels de show kan stelen. Wil jij als nagelstyliste de juiste technieken van het nailart leren beheersen? Schrijf je dan in voor één van de Magnetic cursussen. Zo kun je nog optimaler van de producten van Magnetic Nails gebruik maken. 

 

Magnetic producten bestellen

Magnetic Nails producten worden enkel aan nagelstylistes verkocht. Je dient dus te zijn ingeschreven bij de KvK als nagelstyliste om van deze mooie producten gebruik te kunnen maken. Ook online kun je de Magnetic Nails producten bestellen. Daarnaast worden er verschillende opleidingen en cursussen aangeboden om nog beter met de mooie producten om te kunnen gaan. Neem vooral een kijkje en ga aan de slag met de mooie producten van Magnetic Nails.