DE 3 POPULAIRSTE TASSEN MERKEN VOOR DE WINTER!

 

In dit blog zullen de populairste tassen voor aankomende winter voor u uiteengezet worden. Het weer wordt weer koeler en daar horen iets meer winterse stijl bij. Waar de zomer vaak voor zonnige felle kleuren staat, staan de herfst en winter toch vaak bekend om iets meer basic kleuren. Dit jaar is bijvoorbeeld de collectie van Burkely, Legend en Eastpak erg vernieuwend. Waar wij eerst gewend waren aan de klassieke Eastpak, hebben ook zij besloten om meer exclusievere tassen te gaan maken.

 

KWALITEIT TASSEN

 

Consumenten vinden het van groot belang dat de kwaliteit van de tassen goed is. Tassen zijn een aankoop waarvan je wilt dat je hem niet te vaak hoeft te doen. Producten constateren dat steeds meer mensen multifunctionele tassen nodig hebben. Niet meer drie verschillende tassen, maar het liefste één tas die voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden. Tevens zoeken mensen een goede prijskwaliteit verhouding.

 

BURKELY TASSEN

 

Het leer dat gebruikt wordt voor de Burkely tassen is van hoge kwaliteit. Het behoudt zijn kleur goed en blijft mooi egaal. De tassen zijn relatief goedkoop en hebben een goede prijskwaliteit verhouding. Het merk belooft een jaar lang fabrieksgarantie op de producten.

 

EASTPAK TASSEN

 

De klassieke Eastpak tas. Velen van ons zijn er mee opgegroeid. De tassen komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en hadden als doel om scholieren te voorzien van een mooie tas. Het is een zeer functionele tas met één groot vak en een voorvakje.
LEGEND TASSEN
Deze tassen zijn enorm in trek, ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kunnen ze gebruikt worden als strandtas maar ook als schoudertas. Zo kun je voor verschillende momenten een aparte tas hebben. Deze tassen zijn voordelig geprijsd en daarom zeer in trek voor verschillende consumenten. Bekijk al deze wintercollecties online op www.thebagstore.nl!