Een armbandje kan je outfit compleet maken, maar dan moet je wel voor een leuk armbandje kiezen. Om wat inspiratie te geven voor leuke armbandjes zijn er hier een paar op een rijtje gezet.

 

Allereerst dit armbandje met sterretjes van Brandy Melville. Een schattig armbandje wat je vrijwel overal mee kunt combineren. Leuk voor in de zomer, en je kunt het armbandje eventueel ook nog om je enkel dragen. Bovendien hebben ze bij Brandy Melville ook nog een bijpassend kettinkje, waarmee je je outfit helemaal compleet kunt maken.

 

Dit tweede armbandje is van het Nederlandse bedrijf Minitials. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde sieraden, waarvan dit armbandje een voorbeeld is. Dit is een simpel armbandje met een klein muntje eraan. Op dit muntje kun je een letter naar keuze laten zetten, zodat dat het echt jouw armbandje is. De sieraden van Minitials zijn wel aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wel wat.

 

Het volgende armbandje is een vriendschapsarmbandje van Urban Outfitters. Het is een supersimpel, maar wel heel schattig armbandje met een klein steentje erin. Het is de bedoeling dat je dit armbandje samen met je beste vriend of vriendin koopt en het allebei draagt, als verzegeling van de vriendschap. Niet alleen een leuk armbandje dus, maar het heeft ook nog eens een emotionele waarde.

 

Het laatste item is niet een armbandje, maar twee. Deze twee armbandjes koop je samen als set bij ASOS. Het eerste armbandje is een gouden armbandje waar een gekleurd touwtje doorheen is geweven, wat het een vrolijke en zomerse look geeft. Het tweede armbandje is een gouden armbandje met kleine muntjes eraan, dat wat wegheeft van het eerste armbandje in dit artikel. Alleen de hangertjes verschillen. De twee armbandjes zijn relatief simpel, en kunnen dus prima tegelijk gedragen worden.

 

Hopelijk hebben deze vier armbandjes je wat inspiratie gegeven voor het aanschaffen van jouw perfecte armsieraad, en kun jij de show gaan stelen met je nieuwe aanwinst.

 

Shoplog: kettingen, armbandjes en oorbellen

 

Ik had laatst het genoegen om weer eens ouderwets flink te shoppen bij IkBenSieraden.nl. Jullie weten wel mijn favoriete sieraden webwinkel van de Benelux. Nogmaals itererend wat ik zo fijn aan deze winkel vind, de extreem lage prijzen, gratis verzending en retourneren, groot assortiment, gedegen service. That’s why I love IkbenSieraden.

 

Armbanden, kettingen, oorbellen en ringen koop ik exclusief bij IkBenSieraden. Voor de handigheid deel ik met jou hieronder de URLs van die categorieën zodat je niet hoeft te zoeken:

 

Ben je op zoek naar een heel specifiek type zoals bijv. gouden armbandjes, of Ibiza stijl oorbellen, gebruik dan gewoon het menu op de website die is vrij gebruiksvriendelijk naar mijn bescheiden mening.

 

Goed dit is dus een shoplog dus ik zal wat recente aankopen met jullie delen.

 

Dit is een zogenaamde slavenarmband in punk / gothic stijl. Punk en gothic specifiek is nooit echt mijn stijl geweest, maar dit armbandje vormt daar een uitzondering op.

 

Het mooie blauwe element dat is opaal. Opaal vind ik een schitterend materiaal. Tof dat je bij IkBenSieraden ook oorbellen kunt kopen met opaal. Ik heb daar lang naar gezocht maar het is of te duur, of ze hebben het gewoon niet bij andere sites.

 

Deze twee aankopen heb ik verricht in juli van 2018. Ik heb beide items gehouden want zeer blij mee. De opaal oorbellen draag ik vrijwel iedere dag dus dat was sowieso een succes aankoop.