Een paraplu heeft natuurlijk als voornaamste functie je te beschermen tegen de regen. In Nederland hebben we hier helaas veel mee te maken. Gelukkig is er tegenwoordig zoveel keuze in paraplu’s, zodat je de paraplu als modeaccessoire kunt gebruiken. Op deze manier is het leuk om door een regenbui te lopen!

 

Diverse kleuren paraplu’s

Paraplu’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals rood, roze, oranje, paars, geel, blauw, groen, wit, grijs, en zwart. Erg fijn wanneer je op zoek bent naar een paraplu die bijvoorbeeld goed bij je jas past. Wanneer je niet uit één kleur kunt kiezen, zijn er ook paraplu’s met kleurcombinaties, zoals een regenboogparaplu. Bovendien zijn er kleurloze paraplu’s; de transparante of doorzichtige paraplu. Een voordeel hiervan is dat ze overal bij passen en dat je er doorheen kunt kijken.

 

Paraplu’s in diverse dessins

Een mooi dessin of een leuke print op de paraplu is tegenwoordig ook erg hip. Kies bijvoorbeeld voor een paraplu met dierenprint, bloemenmotief, of regendruppeldessin. Je kunt een paraplu ook laten bedrukken met een gewenste tekst of logo. Op deze manier heb je een unieke paraplu.

 

Paraplu kopen

Een paraplu kun je gemakkelijk online bestellen. Bij www.plushop.nl vind je een zeer groot assortiment waarbij er al binnen 1 werkdag geleverd wordt!